De HISWA makelaar werkt hard

Om uw boot goed te verkopen is het belangrijkste dat uw boot wordt gezien door het juiste publiek. Permanente presentatie is essentieel voor een goed resultaat. Daarom wordt uw te verkopen boot door uw HISWA Makelaar nationaal en internationaal gepromoot. In groepsverband én als individueel kantoor.

Promotie

De HISWA Makelaars werken samen om uw boot optimaal te promoten en te presenteren aan een zo groot mogelijk publiek. Onder andere op de veelbezochte internetsites NLyachts.com en HISWA.nl. Daarnaast gebruikt de HISWA Makelaar mailings, fotopresentaties, beurzen, reclame en de eigen internetsite om uw boot onder de aandacht te brengen. Logisch dat vrijwel iedereen die een boot zoekt, start bij HISWAmakelaar.nl.

Het botenaanbod wordt desgewenst ook geplaatst op diverse grote, internationale bootverkoopsites. Uw boot wordt zo onder de aandacht gebracht van een enorm publiek.

Plezierig verkopen

Uw HISWA Makelaar biedt u een totaal dienstenpakket. U bent van alle zorgen af. Uw HISWA Makelaar maakt promotie voor uw boot, maakt afspraken met geïnteresseerden en leidt deze, afhankelijk van de afspraken met u, rond aan boord. De HISWA Makelaar voert de prijsonderhandelingen, organiseert de keuring en rondt de transactie af. Ook zorgt hij of zij voor de administratieve en juridische afhandeling. U bent er zeker van dat u uw geld krijgt.

Dat is verkopen zonder zorgen!