Het verkopen van een boot

U wilt uw boot verkopen. U wilt dat het verkoopproces soepel verloopt en u wilt natuurlijk een goed verkoopbedrag. De HISWA Makelaar helpt u hierbij. De HISWA Makelaar is aangesloten bij HISWA Vereniging, de brancheorganisatie van de watersportindustrie. Het HISWA logo is uw keurmerk voor zekerheid en betrouwbaarheid.

Waarom kiest u voor een HISWA Makelaar?

Als marktleider in Nederland hebben de HISWA Makelaars een naam hoog te houden. U verkoopt uw boot voor de hoogste prijs, zonder rompslomp en met maximale zekerheid.

Vlot resultaat

In overleg met u stelt de HISWA Makelaar een realistische vraagprijs vast. Als professionele buitenstaander is de HISWA Makelaar objectief en kan hij of zij de verkoopprocedure vlot en zakelijk in goede banen leiden.

Zelf doen?

Natuurlijk kunt u proberen uw boot zelf te verkopen. U zult dan merken dat bij het verkopen van een boot veel meer komt kijken dan u denkt. Natuurlijk kunt u zelf een advertentie plaatsen, maar dan bent u er nog lang niet. Net als met huizen is het verkopen van een boot een vak apart. Een vak waarin de HISWA Makelaar expert is. Voorkom teleurstelling achteraf en klop direct aan bij een van de HISWA Makelaars.