hiswamakelaar.nl
Nu 1623 boten te koop.

Betrouwbaar zaken doen


HISWA makelaar – betrouwbaar zaken doen
Met de koop of verkoop van een boot zijn vaak grote bedragen gemoeid. U wilt daarom zeker weten dat u uw transactie op betrouwbare wijze begeleid wordt. Een HISWA makelaar biedt u deze zekerheid.
Alle HISWA makelaars zijn immers aangesloten bij HISWA Vereniging en zijn verplicht de HISWA bemiddelingsvoorwaarden te hanteren. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenspraak met de Consumentenbond en de ANWB; voor u een garantie dat ook uw belangen goed worden behartigd bij de koop of verkoop van uw boot. Klik hier om de HISWA bemiddelingsvoorwaarden te bekijken.
De HISWA bemiddelingsvoorwaarden verplichten de HISWA makelaar duidelijk te beschrijven hoe de geldstromen bij een transactie verlopen. Daarmee is vooraf de geldstroom duidelijk afgesproken en u weet precies waar u aan toe bent.
Ook als er toch nog iets mis gaat, bieden de HISWA bemiddelingsvoorwaarden zekerheid. Een mogelijk conflict kan worden voorgelegd aan de onafhankelijke Geschillencommissie Waterrecreatie. De betrokken partijen zijn verplicht zich te houden aan de uitspraak van deze geschillencommissie. Bovendien staat HISWA Vereniging, de brancheorganisatie van de watersportindustrie, financieel borg tot een maximum van € 14.000. U bent verzekerd van maximale veiligheid.

HISWA Qualified Yacht- & Ship Broker – maximale zekerheid
Elke HISWA makelaar biedt u betrouwbaarheid. Wilt u nog een stapje verder gaan en bent u op zoek nog meer zekerheid en professionaliteit? Kies dan voor een HISWA Qualified Yacht- & Ship Broker. U kiest voor maximale zekerheid.HISWA Qualified Yacht- & Ship Brokers voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan HISWA makelaars. Ze gaan zelfs nog een stapje verder:

  • U doet zaken met een EMCI gecertificeerde makelaar. Een gecertificeerde makelaar heeft een gespecialiseerde opleiding gevolgd, heeft 4 jaar aantoonbare werkervaring en is daarna geëxamineerd middels een vaardighedentoets.
  • Financiële transacties verlopen altijd via een onafhankelijke stichting derdengeldrekening of een notaris.
  • HISWA Qualified Yacht- & Ship Brokers beschikken over een beroepsaansprakelijkheids- verzekering.
  • HISWA Qualified Yacht- & Ship Brokers zijn gekwalificeerd om taxaties van boten te verrichten. Deze taxaties worden erkend en gewaardeerd door financiële instellingen, de fiscus en rechtbanken.

U herkent de HISWA Qualified Yacht- & Ship Brokers aan het logo.

Op deze site vindt u het aanbod van 35 actieve HISWA makelaars; een overzicht van álle HISWA Makelaars is te vinden op www.hiswa.nl

TERUG
Deze site is het resultaat van de samenwerking tussen 35 actieve HISWA Jachtmakelaars.